Meniu eKlass.ro
Produse

Cuptor electric neincorporabil

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Cuptor Electric Neincorporabil - Profita Acum De Oferta Noastra

   Cuptor electric neincorporabil este tot ce bucătăria ta își poate dori! Modern și fiabil, designul său se integrează cu ușurință în orice spațiu iar funcțiile sunt simple și intuitive. Un cuptor electric a devenit, de mult timp, un accesoriu indispensabil, chiar dacă lucrurile nu au fost întotdeauna atât de simple. Primele cuptoare datează din zorii civilizației, acum mai bine de 5000 de ani, și au fost descoperite pe teritoriul Indiei de astăzi.
  Știm cu siguranță că grecii foloseau cuptoare pentru gătit, la fel și romanii. Iar mai aproape de noi, bunicii noștri aveau grijă să zidească în gospodărie un cuptor cu lemne, unde femeile coceau pâine, turte sau plăcinte. Astăzi lucrurile evoluează incredibil de rapid, un cuptor electric neincorporabil este departe de a fi un vis, fiind la îndemâna oricui îl dorește de la eKlass.ro. Și este mic, ușor de acomodat în spațiul disponibil din bucătărie și ușor de întreținut.

  Având un cuptor electric neincorporabil depășești limitările date de electrocasnicele incorporate. Iar puterea mai mică a acestuia îți va garanta o factură de curent mai puțin înfricoșătoare. La cuptorul electric ai șansa să gătești mai sănătos, principiul de coacere conducând la topirea grăsimilor din alimente și nu la arderea lor, cum se întâmplă atunci când sunt preparate pe aragaz.
  Iar faptul că ai posibilitatea să alegi fluxurile de căldură din interiorul cuptorului îți asigură rezultate finale spectaculoase, indiferent de complexitatea felului de mâncare preparat vom avea toate ingredientele preparate termic la aceeași temperatură. Iar asta fără să fim nevoiți să amestecăm cu lingura de lemn! Un cuptor electric ieftin aduce după sine atâtea avantaje încât în curând ne vom întreba cum a fost posibil să trăim fără el! Vrem să preparăm un nou fel de mâncare sau să încălzim unul gata preparat, cuptorul electric este în permanență la dispoziția noastră!

Avantajele incontestabile ale unui cuptor electric neincorporabil

   Cuptor electric neincorporabil este primul gând care îți vine în minte atunci când te hotărăști să preiei controlul total asupra electrocasnicelor din bucătăria ta! Cu o capacitate generoasă și un consum mai mult decât decent de energie, un cuptor electric spulberă practic toate granițele ce stau în calea imaginației tale! Volumul generos îți permite să alegi cantitate perfectă pentru rețetele tale, iar chiar un cuptor electric ieftin îți va permite să alegi singur temperatura cea mai potrivită pentru rețeta ta preferată, precum și timpul de gătire.
  Avertizorul sonor ce dotează un cuptor electric îți conferă libertatea de a îți folosii nestingherit timpul, știind că vei fi înștiințat discret atunci când programul ales de tine a ajuns la final. Selectarea funcțiilor de gătire este un alt atu ce conferă versatilitatea unui cuptor electric neincorporabil. Acum poți prăji, coace sau frige la cuptorul electric, iar totul într-un mod rapid, ieftin și sănătos!

  Când vrei să verifici ce se întâmplă în interiorul noului tău cuptor electric neincorporabil nu mai este nevoie să îi deschizi ușa, risipind astfel căldura din interior. Geamul dublu din sticlă securizată, rezistent la temperaturi înalte, te invită să te bucuri de imaginea bucatelor frumos rumenite. În plus, chiar un cuptor electric ieftin cumpărat de la eKlass.ro aduce după sine un set de accesorii care include o tavă de gătit, un grătar de inox și o tăviță unde se vor colecta reziduurile.
  Realizate doar din materiale de înaltă calitate, toate aceste accesorii au fost gândite pentru ca viața ta in bucătărie să fie mai ușoară și mai frumoasă. Pentru că gătitul nu trebuie să fie o corvoadă ci mai degrabă o bucurie, bucuria de a îi aduna pe cei dragi în jurul unei mese perfecte, unde puteți lăsa în spate toate grijile, savurând momentul lângă persoanele importante din viața ta!

Acum putem gătii rețeta noastră preferată la noul cuptor electric!

   Cuptor electric? Este oare potrivit pentru rețetele clasice sau știe să facă doar mofturi moderne? Ei bine, chiar un cuptor electric ieftin poate să te surprindă! Ca să-ți dovedim îți prezentăm o rețetă tradițională, savuroasă și simplă, pe care cu toții ar trebui să o încercăm cel puțin primăvara, când toate energiile pământului renasc, promițându-ne și nouă acest miracol. Ai ghicit, ne-am gândit la pulpă de miel la cuptor! Iar ingredientele sunt pe măsura momentului: simple, proaspete și aromate!
  Astfel, primul pas este să încălzim cuptorul electric la 180 °C, iar până ajunge el la temperatură noi curățăm o căpățână de usturoi, apoi crestăm cu vârful unui cuțit, din loc în loc, pulpa mielului și introducem cățeii de usturoi ce își vor răspândii aroma din interiorul cărnii. Frecăm apoi totul cu sare și piper, ungem cu puțin ulei și turnăm o cană de vine, să capete arome și din exterior!

  Acum cuptorul electric a ajuns la temperatură, acoperim tava cu folie de aluminiu și o introducem înăuntru cu grijă, nu vrem să pierdem nicio picătură din zeamă! Setăm timpul la 90 de minute și ne facem de lucru prin casă, de ce nu lângă un pahar de vin roșu, zglobiu, tânăr ca și mielul proaspăt sacrificat. Când soneria timer-ului ne trage de mânecă îndepărtăm folia de aluminiu și mărim un pic temperatura, să se rumenească frumos.
  Mai adăugăm de două ori câte 15 minute, la 200 °C, întorcând carnea la finalul fiecărui interval. Între timp, ca să nu ne plictisim, facem repede un piure de cartofi, zdrobiți laolaltă cu untul și înecat în lapte. Cuptorul electric neincorporabil ne trage de mânecă, pentru ultima dată, vestind că mielul este acum bine pătruns și rumen. Îi tragem și noi de mânecă pe toți cei de-ai casei și îi așezăm în jurul mesei!

cuptor electric neincorporabil
cuptor electric
cuptor electric ieftin
Branduri de top

Aboneaza-te la Newsletter si primesti 5% Reducere