Meniu eKlass.ro
Produse

Cuptor cu microunde

-30%
Cuptor cu microunde Candy CMG 2071M, 20 L, 700 W, Timer, Alb
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Cuptor Cu Microunde - Prepara Mancarea In Doar Cateva Minute

   Cuptor cu microunde – pentru fripturi calde! Acest cuptor cu microunde a intrat în viața noastră cum nu se poate mai firesc. După ce Prometeu a dăruit oamenilor focul, gospodinele au fost tare mulțumite. Pulpa de vânat era mai gustoasă friptă, iar în timp a apărut și ciorba, cafeaua sau sufleurile de legume fierte la foc mic. Dar ce să vezi, a dispărut timpul! Vânatul a fost înlocuit de semi-preparate iar pentru vatra satului omenirea a trebuit să găsească o alternativă.
  Astfel că pe la mijlocul secolului trecut, savanții britanici au descoperit cuptorul cu microunde! Începutul a fost timid, dar în timp cuptorul cu microunde a început să încălzească tot mai multe caserole, spre mulțumirea soților flămânzi. Astăzi trăim într-o lume în care nu se poate imagina o bucătărie fără un cuptor cu microunde, iar un furnizor cum este eKlassretail.ro vă va ajuta cu o ofertă variată de cuptoare cu microunde.

  Primele cuptoare cu microunde, comercializate în Statele Unite, aveau 1.8m, cântăreau un sfert de tonă, consumau cât un vapor și costau cât o casă. Destul de dificil de cumpărat unul, apoi mai dificil să-i găsești un colțișor în bucătărie! Astăzi poți comanda la e KLASS retail un cuptor cu microunde cu grill accesibil oricărui buzunar, ușor de acomodat în orice locuință! La eKlassRetail.ro avem cuptoare cu microunde cu funcție de comandă mecanică sau digitală, cu funcție de dezghețare alimente sau cu funcție grill.
  Mulțumită tendinței apărută în piața americană la sfârșitul anilor 70 ai secolului trecut, prețurile la cuptoarele cu microunde au continuat să scadă, devenind astfel accesibile tuturor. Producătorii de cuptoare cu microunde s-au înmulțit și ei datorită accesului facil la tehnologie, această mișcare având încă un impact asupra prețului, care a continuat să scadă. Prin urmare, noi am ales să ne axăm pe fiabilitate!

Asaltul unui cuptor cu microunde asupra gospodăriilor!

   Cuptorul cu microunde a pătruns relativ greu în cămine, principalul motiv fiind prețul. Pe măsură ce prețul acestora a scăzut, în tot mai multe locuințe puteai să găsești un cuptor cu microunde. În Statele Unite la nivelul anului 1971 doar 1% din locuințe dețineau un cuptor cu microunde, în 1986 gradul de acoperirea crescut la 25% urmând ca în 1997 gradul de acoperire să crească la 90% din locuințele americanilor. La început în țările dezvoltate, iar modelul s-a extins în toată lumea.
  Bineînțeles că în statele fost comuniste startul s-a dat mai greu, doar după căderea cortinei de fier, dar în scurt timp acestea au recuperat timpul pierdut. Astăzi putem considera că majoritatea gospodăriilor urbane au în folosință un cuptor cu microunde. Misiunea noastră este de a-și aduce contribuția la creșterea numărului caselor ce au acest tip de bun cât și de a ajuta la modernizarea celor existente.

  Un cuptor cu microunde cu grill, de exemplu, te poate convinge că aceste aparate nu ne oferă doar funcția de încălzire sau dezghețare. Mai mult, toate cuptoarele cu microunde pot fi folosite și la gătit. Chiar dacă nu în maniera clasică, ele ne pot totuși ajuta sa facem o mămăligă într-un timp record, să curățăm mai ușor roșiile de coajă prin simpla încălzire timp de 5 minute, să facem în casă chipsuri de cartofi mai sănătoase.
  Iar costița preparată la cuptorul cu microunde este o poveste! Trebuie doar să ai la îndemână un capac de plastic, nu vrem să îți umplem cuptorul cu microunde de grăsime! Sunt atâtea soluții, un pic mai sănătoase și mult mai rapide, de a prepara alimente în orice model de cuptor cu microunde. Iar eKlassRetail.ro are pentru tine o varietate de modele de cuptoare cu microunde, capabile să satisfacă cele mai exigente gusturi!

Un cuptor cu microunde cu grill te ajută să gătești mâncăruri delicioase!

   Cuptor cu microunde cu grill încorporat - alegerea persoanelor pretențioase, care nu se mărginesc la funcțiile de bază, dorind să obțină mai mult de la tehnologia undelor Hertziene. Tehnica folosită pentru încălzirea alimentelor precum și viteză mare de gătire asigură conservarea în mai mare măsură atât a nutrienților termolabili cât și a vitaminelor hidrosolubile din acestea.
  În majoritatea cazurilor, un cuptor cu microunde cu grill va avea un set de programe predefinite pentru a te ajuta să gătești diferite tipuri de carne. eKlassRetail.ro se asigură în permanență ca are în stocurile sale o gamă variată de cuptoare cu microunde. Tot ce trebuie să faci este studiezi cu atenție oferta noastră și să alegi un cuptor cu microunde potrivit nevoilor tale. Procesul de comandă este intuitiv, livrarea se face prin curier iar plata se poate face atât prin card la lansarea comenzii cât și numerar la livrarea coletului.

  Cuptorul cu microunde, atât de popular astăzi în întreaga lume, are un certificat de naștere bizar. În timpul celui de-al doilea război mondial armata Britanică, împreuna cu mediul academic, au lucrat la dezvoltarea radarului, care a ajutat atât de mult armatele aliate la câștigarea războiului. După terminarea acestuia, inginerul american Percy Spencer, lucrând la un sistem radar activ, a observat că undele au început să-i topească batonul de ciocolată. Ulterior a organizat un experiment, primul aliment gătit deliberat în cuptorul cu microunde fiind floricelele de porumb.
  Nu mult timp mai târziu, în 1950, oamenii de știință britanici au folosit aceasta tehnologie pentru reanimarea hamsterilor înghețați prin criogenie. Este cu adevărat impresionant cum tehnologia evoluează, găsind aplicabilitate în atâtea domenii, ce aparent nu au legătură între ele. Și chiar dacă nu vom găsi un cuptor cu microunde cu grill într-o bucătărie profesională, aria de răspândire în rândul utilizatorilor casnici este remarcabilă!

eKlassretail.ro are o gamă variată de cuptoare cu microunde

   b>Cuptoare cu microunde – pentru fiecare client. eKlassRetail.ro știe că aceste criterii de alegere ale unui cuptor cu microunde diferă de la client la client. Sunt oameni ce-și doresc un cuptor cu microunde cu grill, alții își doresc unul roșu sau unul cu afișaj electronic. Sunt clienți care-și doresc un cuptor cu microunde modern cum sunt și clienți care-și doresc un cuptor cu microunde retro, dar modern de asemenea. Iar eKlassretail.ro a găsit o cale de a satisface toate exigențele. La noi poți alege un cuptor cu microunde după culoare, după putere, după aspect sau după tipul comenzilor.
  Pentru ca noi am înțeles că tu ești diferit, ca și noi. Și înțelegem că trebuie ca noul tău cuptor cu microunde cu grill încorporat să se potrivească cu mobilierul tău de bucătărie, să încălzească mâncarea repede și uniform, să consume puțin și să fie ieftin. Este genul de provocare care ne place!

  Cuptoarele cu microunde au deja o istorie de 75 de ani iar eKlassRetail.ro profită din plin de tot ce ne oferă experiența de piață a acestui produs. Extragem toate avantajele acumulate de anii de cercetare pentru rafinarea acestui accesoriu indispensabil din bucătăriile noastre, oferind clienților o selecție a celor mai performante cuptoare cu microunde produse în zilele noastre, conștienți că putem și trebuie să satisfacem toate exigențele voastre.
  Iar astăzi, în această epocă a vitezei, dorim să vă arătăm că există nu doar cuptoare cu microunde capabile să va încălzească rapid felul de mâncare preferat, dar să fie în același timp ieftine, frumoase, economice și capabile să ofere mai multe funcții decât oricând. Pune sănătatea familiei tale pe primul loc și alege acum un cuptor cu microunde cu grill încorporat de la eKlassRetail.ro, pentru a te bucura de o friptură suculentă sau un file de pește.

cuptor cu microunde
cuptoare cu microunde
cuptor cu microunde cu grill
Branduri de top

Aboneaza-te la Newsletter si primesti 5% Reducere