Meniu eKlass.ro
Produse

Despre noi

Eklass Retail – Despre noi

Cu o experiență de 2 ani pe piața de electrocasnice și articole de menaj din România, „Eklass Retail” vă oferă produse practice, smart, fiabile, la un raport excelent calitate-preț, precum si servicii de top pe piața de retail si online. Face parte din grupul de firme „ElectroKlass” alături de firma Electroklass Distribution SRL care are o experiență de 11 ani pe piața de electrocasnice și articole de menaj din România. 

Combinația optimă "calitate-performanță-preț" si orientarea catre servicii excelente au atras clienți importanți care au remarcat ceea ce ne-am propus de la inceput: „Servicii și produse Top pe piața românească”.

Eklass Retail a fost înființată cu scopul de a veni în întâmpinarea dorințelor și nevoilor clienților într-un mod cât mai profesional și mai plăcut cu putință. Astfel echipa noastră încearcă mereu să înțeleagă nevoile clienților săi și să privească situația din punctul de vedere al acestora.

Din 2018 încercăm să ne adaptăm în permanență la cerințele pieței și la nevoile clienților noștri. De aceea, vrem să oferim clienților noștri produse care să le asigure confort, să le facă treburile casnice mult mai ușoare, dar și calitate și durabilitate în timp, toate acestea la cele mai competitive prețuri. 

Comercializam o gama vastă de produse de uz casnic, electrocasnice si electronice, produsele noastre răspund celor mai exigente nevoi, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de calitate și confort. Printre mărcile cuprinse în oferta companiei se regăsesc: Whirlpool, Indesit, Gorenje, Arctic & Beko, Candy, Ariston, Philips, Rohnson, Hyundai, Heinner, Albatros & Samus, Tefal, Tehnoton, LDK, Metalica, Regent, Remington, Luigi Ferrero, Berlinger Haus, Maestro, Adler, Muhler, Nava, Tiross. 

Credem în experiente unice, personalizate de cumpărături; astfel, sesiunile tale de shopping te vor aduce mai aproape de stilul de viață la care aspiri si pe care ți-l dorești.

Politica firmei este aceea de a permanentiza legăturile cu clienții săi astfel încat acestea să devină legături permanente cu niste "clienți fideli". Acesta este cuvantul cheie al reușitei întregii afaceri, mulțumirea unui client astfel încat el sa revină cu plăcere.

Ne simțim foarte onorați de feedback-urile pozitive pe care le primim din partea dumneavoastră.  

Livrarea produselor pe toată întinderea ariei de distribuție se realizează folosind flota proprie de autovehicule dar si prin firme de curierat. Acordăm atenție detaliilor printr-o atitudine amabilă a angajaților noștri care își desfășoară activitatea într-un mod profesionist pentru ca fiecare livrare să fie un succes.

Eklass Retail înseamnă a te bucura de calitate si frumos în fiecare clipă!