Meniu eKlass.ro
Produse

Fier de calcat

FIER CALCAT HEINNER 2400W TALPA CERAMICA ALB/TURCOAZ
FIER CALCAT TEFAL 2400W 270ML,TALPA CERAMICA VISINIU-ALB
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Fier De Calcat Philips - Aparat De Ingrijire A Materialelor Textile

   Fier de calcat Philips oferit astăzi de Eklass.ro este unul din accesoriile indispensabile ale oricărei gospodării. Beneficiind de toate atributele moderne, devenite deja standard, dar sprijinindu-se pe o tradiție de mai bine de 100 de ani, orice produs Philips conferă utilizatorilor garanția calității. Fondata Eindhoven-ul anului 1892, inițial producția a fost orientată către lămpile cu filament de carbon. Din 1895, după o perioadă complicată din punct de vedere economic, compania a reușit să spargă barierele economice, ajungând astăzi o multinațională puternică ce a pornit ca afacere de familie.
  Începând cu 1920 compania și-a diversificat producția, atacând puternic segmentul de electrocasnice. Iar în acesta a scris istorie, fiind primii care au oferit produse precum radio-casetofonul portabil, caseta audio sau primul aparat de înregistrare video, în anul 1972. Toată inovația companiei a fost susținută de un laborator de fizică, integrat afacerii, care a sprijinit cu cele mai noi idei succesul său comercial.

  Nu este nicio surpriză că alături de alte categorii de produse, un fier de calcat Philips se va adaptă perfect nevoilor celor mai exigenți clienți. Pentru realizarea acestuia, designerii de produs au îmbinat cele mai noi rezultate ale cercetării privind ergonomia, rezistența materialelor și aspectul estetic, rezultând o mică bijuterie tehnică gata oricând să își servească stăpânii. Funcția Calc-clean permite funcționarea fără probleme cu apă de la rețeaua publică, asigurând curățarea și eliminând acumulările de calciu și calcar cu efect negativ asupra randamentului.
  Adaptat cerințelor secolului XXI, fierul de calcat Philips asigură o încălzire rapidă iar jetul de abur, ce atinge temperaturi de până la 111oC, pătrunde adânc în țesătură, îndepărtând astfel cutele persistente. Talpa ceramică, esențială în procesul de călcare, este rezistentă la zgârieturi și foarte ușor de curățat, facilitând astfel alunecarea lină pe toate materialele care se pretează călcării. Rezultatele unei cercetări laborioase sunt acum la dispoziția ta!

Secolul XXI! Alegi un fier de calcat Philips sau un fier de calcat Rohnson?

   Fier de calcat Philips este o apariție proaspătă pe masa ta de călcat! Un brand ce a fost creat în 1980 în Atena, a reușit ca în acest moment să fie lider de piață în domeniul electrocasnicelor pe piața din Grecia. Succesul obținut acasă le-a cumpărat biletele de avion către piețele adiacente din Europa, fiind astăzi prezenți în Bulgaria, România, Cehia și Serbia. Calitatea superioară a produselor, sprijinită de un preț corect, au condus în mod firesc la creșterea notorietății produselor Rohnson.
  Astăzi acest brand concurează cu succes cu branduri de tradiție, reușind de fiecare dată să își surprindă clienții în cele mai plăcute moduri. Alinierea de timpuriu a produselor sale la standardele Uniunii Europene, garanția ce poate ajunge până la 5 ani și impresionanta rețea de unități de service sunt doar câteva argumente menite să câștige încrederea clienților atunci când se gândesc la achiziția unui fier de calcat Philips.

  La fel ca rudele sale mai celebre, un fier de calcat Rohnson oferit de EKlass.ro are toate avantajele unui produs modern. Cei 3000W îți garantează o încălzire rapidă a acestuia, tehnologia anti-drip te va scutii de bătăile de cap inutile iar debitul puternic al aburului va netezi cele mai neplăcute cute ale materialului călcat.
  Suplimentar, acum nu mai trebuie să îți faci griji legate de calitatea apei, poți umple liniștit rezervorul cu apă din rețea iar sistemul de detartraj Anti-Calc va acționa atunci când este cazul, asigurând aburului un traseu curat și prelungind astfel durata de viață a fierului de calcat Rohnson. Nu în ultimul rând, controlul variabil al temperaturii și al aburului este un detaliu ce vă va ajuta să alegeți combinația ideală funcție de tipul țesăturii. Iar cablul de alimentare cu o lungime de 1,8m vă asigură o mobilitate ideală, susținută și de funcția de rotire la 360o.

Poftește în casa ta spiritul Franței, începe cu un fier calcat Tefal!

   Fier de calcat Tefal este sinonim cu alunecarea lină a tălpii încinse pe orice material textil. Și ca multe produse ce vin din Franța este un amestec de grație și robustețe, iar locul său de naștere a fost, cumva, bucătăria! Tânărul inginer Marc Gregoire și-a surprins soția chinuindu-se să prăjească un ou într-o tigaie îndărătnică, care se tot prindea. Cu entuziasmul tinerilor îndrăgostiți, Marc și-a jurat că nicio tânără soție nu va mai trece prin astfel de chinuri și a creat o tigaie anti-aderentă.
  Folosirea aluminiului și a teflonului a sugerat numele brandului ce s-a născut odată cu ideea sa, iar conceptul a ieșit între timp din bucătărie și s-a răspândit în toată casa, inclusiv pe masa de călcat. Astăzi Tefal oferă cu aceeași dragoste o mulțime de produse pentru bucătărie și electrocasnice, fiind evident că un material inovativ anti-aderent și-a găsit rapid rostul în talpa unui fier de călcat!

  EKlass.ro a ales să vă ofere astfel un fier de calcat Tefal proiectat pentru sesiuni lungi de călcat, beneficiind de funcții îmbunătățite și performanțe deosebite. Excepționala talpă de călcare beneficiază de tehnologia Durilium pentru o alunecare perfecta pe orice material, iar orificiile active asigură o difuzie optimă a aburului. Rezistentă la zgârieturi, această talpă va transforma corvoada călcatului într-o plăcere la care veți visa cu ochii deschiși!
  Puterea de 2500W asigură atât o încălzire rapidă a fierului de calcat Tefal cât și o difuzie optimă a aburului. Pentru o călcare eficientă este recomandată folosirea dozei de 40g/minut, în cazul în care materialul are cute dificile un jet de 150g/minut le va rezolva cu siguranță. În mod evident, funcția anti-calcar este prezentă în lista de dotări, astfel că puteți umple rezervorul de apă fără grija că orificiile sau delicatele trasee de conducte vor fi obturate de depunerile de calcar din apă.

Fier de calcat Philips, fier de calcat Rohnson, fier calcat Tefal? Calitate garantată de EKlass.ro

   Fierul de călcat este folosit sub diverse forme din cele mai vechi timpuri. În China secolului I se foloseau pentru călcarea hainelor vase metalice umplute cu cărbuni. În Europa, strămoșii noștri foloseau plăci de fontă triunghiulare prevăzute cu mâner, pe care ulterior le-au umplut cu cărbuni încinși. Operațiunea de călcare a țesăturilor presupune desfacerea legăturilor dintre moleculele lungi ale fibrelor. Greutatea fierului de călcat, precum și căldura, ajută acest proces.
  Iar omenirea a considerat, nu știm prin ce resorturi, de 2000 de ani că este un proces indispensabil. Sfârșitul secolului al IXX-lea ne-a adus și primul fier de călcat încălzit electric iar la începutul secolului al XX-lea a apărut și termostatul care controla temperatura de încălzire. Astăzi aceste mici ajutoare cotidiene au mai multe funcții decât au visat vreodată bunicii noștri. Reglarea temperaturii, umidificare cu apă sau cu abur, decalcifiere, auto-curățire, talpă de teflon, funcție de stand-by, protecție la supraîncălzire!

  Fiecare funcție în parte a constituit o revoluție la timpul său. Astăzi toate aceste funcții ne sunt la îndemână și ne par indispensabile, fiind oferite standard de toți producătorii respectabili. De aceea EKlass.ro a inclus în oferta sa fără să ezite calitatea indiscutabilă oferită de un fier de calcat Philips, robustețea fierului calcat Tefal și prospețimea fierului de calcat Rohnson. Toate sunt produse care satisfac cele mai înalte standarde ale utilizatorilor.
  Iar procesul de comandă folosit de EKlass.ro este simplu și intuitiv, plata se poate face atât la lansarea comenzii cât și la livrare iar toate costurile sunt transparente. Suplimentar, am ales să oferim clienților din zona noastră geografică posibilitatea ridicării produselor de la sediul nostru. Indiferent că îți dorești un fier de calcat Philips, un fier calcat Tefal sau un fier de calcat Rohnson, nu mai pierde timpul, comandă-l acum de pe EKlass.ro și descoperă plăcerea călcatului de calitate!

fier de calcat Philips
fier de calcat Rohnson
fier calcat Tefal
Branduri de top

Aboneaza-te la Newsletter si primesti 5% Reducere